HrvatskiEnglishDeutschItalianoPolskiEspañolSvenskaHungarian
CALL US: 00385 51 880 333
Otok Krk
O nama

ADRIA SUN turistička agencija

 

Adriasun.hr naš je portal za pretragu smještaja PRIVATNI SMJEŠTAJ, APARTMANI, SOBE, VILLE, KUĆE ZA ODMOR, PANSIONI, HOTELI I APARTMANI NA OTOKU KRKU U HRVATSKOJ.

PRONAĐITE SMJEŠTAJ NA OTOKU KRKU BEZ IKAKVE PROVIZIJE. Zastupamo preko 200 smještajnih jedinica privatnih iznajmljivača.

U ponudi imamo bogat IZLETNIČKI PROGRAM, JEDNODNEVNI BRODSKI IZLETI, IZLETI AUTOBUSOM, RONJENJE, PROGRAM KULTURNIH ZBIVANJA a sve kako bi vaš odmor iz snova postao stvarnost.

Turistička agencija Adria Sun osnovana je u travnju 2003. godine sa sjedištem u gradu Krku. Marljivim radom kroz sve ove godine stekli smo kvalitetne partnere na stranim tržištima. 

Na prvom mjestu uvijek nam je ZADOVOLJAN GOST kojem se trudimo pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu a sve veći broj vjernih gostiju koji nam se iz godine u godinu ponovno vraćaju najveća su nam motivacija i pokazatelj da smo, zajedno sa našim vjerim iznajmljivačima na pravom putu...

Dobrodošli na KRK - JADRANSKI OTOK NAJBLIŽI EUROPI!

 

Vaš ADRIA SUN Team

 

 
Internetska domena Adriasun.hr  kao i svi na njoj pohranjeni podaci vlasništvo su turističkog obrta ADRIA SUN i ne smiju se koristiti od strane drugih osoba bez odobrenja.
 

Facebook Adria Sun Twitter Adria Sun Linked In Adria Sun Googleplus Adria Sun Adria Sun