Otok Krk na kotačima

News   |   Zaljubljenik ste u planinske putove i izazovne staze, želite istražiti unutrašnjost otoka uz glavne prometnice, ili pak želite doživjeti netaknutu prirodu? Bez obzira u koju od navedenih skupina spadate, otok Krk idealan je izbor za aktivni odmor.

S obzirom na ljetne vrućine i hladne zime, optimalno je vrijeme za doživjeti otok Krk na kotačima u proljeće i jesen, od kojih svako nosi posebne vizualne, auditivne i olfaktivne slike koje stvaraju predivan ugođaj. Za one koji također vole pedalirati u organiziranim grupama, tokom godine održavaju se razne manifestacije koje promoviraju sportski i aktivni način života. "Proljeće na kotačima", "Volim jesen - Bodul bike" i "Adventska biciklijada Malinska-Njivice" samo su neke od njih. 

Biciklističke staze pogodne su za profesionalce koji se vole uhvatiti u koštac s izazovnim planinskim stazama, ali i za rekreativce koji samo žele uživati u pejzažu. Otok Krk možete istražiti uzduž i poprijeko, obići ga cijelog uz obalu, ili pak upoznati floru i faunu unutrašnjosti. 

Na ovoj karti možete pronaći sve biciklističke staze otoka Krka.

Također možete preuzeti interaktivne aplikacije koje će Vam pomoći sa snalaženjem i kretanjem po otoku.

Krk Bike za iOS

Krk bike za Google play 

Za vas koji se više volite koristiti klasičnim kartama, dobrodošli ste u našu agenciju gdje ćemo Vam rado dati kartu otoka Krka s detaljno objašnjenim bicklističkim stazama te ćemo vam pomoći s tumačenjem istih najbolje što možemo.

Dijeli ovaj članak

  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • Pinterest
Povezane vijesti

Kino projekcije u prosincu

News | 
Pripremite se za još jedan mjesec pun uzbudljivog i kvalitetnog sadržaja u novom krčkom kinu. Projekcije započinju 1.12. s animiranom avanturističkom komedijom "Ralph ruši Internet" a...
Opširnije